BCM U Pitesti a invins BC Miercurea Ciuc

Galop de sănătate pentru BCM Piteşti la Miercurea Ciuc. Deşi au intrat mai greu în meci, oaspeţii s-au impus la final la o diferenţă care nu lasă loc de nici o interpretare, scor 58-94 (16-19, 14-35, 14-21, 14-19). 
Laszlofy Botond a început partida cu: Erceg, Long, Samuilă, Dies şi Levine, iar formaţia vizitatoare a mizat pe următorul prim-cinci: Calotă, Vujacic, Stefanovic, Hallett, Kazarnovski.
Levine şi Long au făcut 4-0 în debutul partidei şi, luaţi parcă prin surprindere, piteştenii nu au putut da pe loc o replică pe măsură, gazdele desprinzându-se la 8-2 şi 11-6. Stefanovic, Vujacic şi Calotă au întors însă scorul la 11-12 şi BCM Piteşti a preluat frâiele jocului, pentru ca după primele zece minute să fie 16-19.
Ascensiunea formaţiei oaspete a continuat în sfertul al doilea într-un ritm alert. Darko Vujacic a pus sechestru pe minge şi în câteva secunde a dus singur scorul la 16-24. Erceg a încercat să-şi readucă echipa în cărţi cu un coş de trei, scor 19-24, dar Stefanovic şi Velickovic au răspuns prompt tot din spatele semicercului, contribuid astfel cu 6 puncte la runul de 0-8 care a făcut ca tabela să indice 19-32 în minutul 13. Vujacic şi-a continuat recitalul cu alte şapte puncte, iar Velickovic a transformat şapte libere, astfel că diferenţa în favoarea oaspeţilor a crescut constant până la pauza mare, când tabela indica 30-54.
La ieşirea de la cabine, formaţia gazdă a încercat să-şi forţeze revenirea, dar s-a lovit în primă fază de “refuzul” lui Anton Kazarnovski, care şi-a trecut în cont şase puncte consecutive pentru a-şi menţine echipa la o distanţă considerabilă, fiind 39-60 în minutul 24, iar Calotă şi Vujacic şi-au avertizat adversarii că nu au de gând să cedeze teren, ducând scorul la 40-66. BCM Piteşti nu a avut milă de ciucani şi la finalul sfertului al treilea a fost 44-75.
Până la sfârşitul meciul nu a mai avut istoric, jocul curgând clar într-o singură direcţie. Trupa lui Tudor Costescu nu le-a făcut nici un cadou adverarilor, adjudecându-şi şi sfertul al patrulea cu un parţial de 14-19, astfel că ultimul fluier a consemnat victoria echipei din Trivale cu 58-94.

BC Miercurea Ciuc:
Emmanuel Dies: 15 puncte, 8 recuperări, – pase decisive
Dino Erceg: 11 puncte, 3 recuperări, – pase decisive
Christopher Long: 10 puncte, 2 recuperări, 10 pase decisive
Enrico Ramon: 8 puncte, – recuperări, 1 pasă decisivă
Levi Levine: 7 puncte, 3 recuperări, – pase decisive
Adrian Filovici: 4 puncte, – recuperări, 1 pasă decisivă
Cristian Jakab: 3 puncte, 1 recuperare, – pase decisive
BCM Piteşti:
Octavian Popa Calotă: 22 puncte, 1 recuperare, 2 pase decisive
Uros Velickovic: 19 puncte, – recuperări, 3 pase decisive
Darko Vujacic: 15 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive
Anton Kazarnovski: 12 puncte, 7 recuperări, – pase decisive
Isleam Şenai: 7 puncte, 4 recuperări, – pase decisive
Ivan Stevanovic: 7 puncte, 6 recuperări, – pase decisive
Corey Hallett: 6 puncte, 8 recuperări, 1 pase decisive
Alexandru Neguţ: 3 puncte, – recuperări, 1 pasă decisivă

Sursa: Dabaschet.net
SHARE

Felix Cuceanu

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu