Jandarmii au oferit cadouri de Paste

clip_image002clip_image004 În pragul Sfintelor Sărbători de Paşte, azi , 21 aprilie, a.c.,cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş s-au deplasat în municipiul Piteşti la Complexul de Servicii pentru Copii cu handicap Trivale unde au oferit pachete cu dulciuri,fructe şi jucării achiziţionate prin contribuţia benevolă a cadrelor unităţii unui număr de 17 copii prezenţi în centru , având speranţa că prin acest gest au putut aduce o rază de lumină în inima acestor copii instituţionalizaţi diagnosticaţi cu handicap grav.

În acelaşi spirit , jandarmii s-au deplasat în localitatea Valea Danului pentru a oferi produse alimentare familiei Radu, familie numeroasă cu venituri reduse (11 copii - 5 băieţi şi 6 fete cu vârste cuprinse între 2 şi 16 ani ).

Acest gen de activităţi a devenit deja o tradiţie pentru jandarmii argeşeni, care şi-au dorit să le fie alături acestor minunaţi copii pentru  a-i face să  simtă cu adevărat bucuria şi emoţia sărbătorilor pascale. Activitatea prin care jandarmii doresc să le fie alături semenilor lor va continua şi mâine prin vizita la domiciliul unui camarad din Curtea de Argeş , fost soldat în jandarmerie , care a suferit un accident pe timpul executării unei misiuni specifice , accident în urma căruia a rămas invalid. În spiritul camaraderiei jandarmii îi vor oferi acestuia produse alimentare şi o sumă de bani necesară achiziţionării tratamentului de care are nevoie.

SHARE

Felix Cuceanu

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Adauga comentariu